Welkom

HELAAS ZIJN WIJ TOT NADER ORDER GESLOTEN IVM HET CORONAVIRUS

Welkom bij de Speuldries

Met meer dan 20 speeltoestellen, een grote zandbak en veel groen is De Speuldries de leukste plek om te spelen en de dag door te brengen. Met lekker weer kan je verkoeling zoeken bij de oude waterpomp voor de nodige waterpret. En je hebt daar niet eens een zwemdiploma voor nodig! De Speuldries heeft voor ieder wat wils. Je kan rustig schommelen of trampolinespringen, maar voor de stoerdere kids is er een spannende kabelbaan! Daarnaast is de speeltuin groot genoeg om 1001 verstop plekken te verzinnen! Voor de ouders is er een overdekt terras om rustig te zitten en de boel in de gaten te houden. Daarnaast is De Speuldries rolstoelvriendelijk. Daarbij is de entree gratis!*

Alvast veel voorpret op deze website toegewenst!

*) U kunt ons steunen met uw (vrijwillige) bijdrage in de giftenbus.

Sinds 1956 beschikt de wijk St. Jozefparochie in Deurne over een unieke speeltuin: De Speuldries. We hebben een duidelijke doelstelling: “Het creëren van een veilige speelgelegenheid voor alle kinderen tot 13 jaar”.Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het mogelijk de toegang gratis te houden. Financiële middelen worden verkregen uit:
* Jaarlijkse ijsbeeractie (kinderen gaan verkleed als ijsberen collecteren in Deurne)
* Subsidie gemeente Deurne
* Schenkingen
* Giften van bezoekers
* Entreeheffing voor gereserveerd groepsbezoek
* Sponsoren
* Verkoop eten & drinken in de speetuin

De speeltuin is circa 40 are groot en is geschikt voor groepen tot zo’n 250 kinderen.

Na veel vraag naar eten & drinken is er gekozen om  een kleine catering te verzorgen met verkoop van o.a. koffie, thee, fris, chips en ijsjes. Op verzoek zijn er met kinderfeestjes, schoolreisjes of andere groepsuitjes o.a. snoepzakken en andere etenswaar te reserveren. E-mail ons voor de mogelijkheden!
Uiteraard is het toegestaan zelf versnaperingen mee te nemen (geen alcohol).

Onze speeltuin is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het speelterrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld aan kinderen willen geven. Behalve gezond, is rookvrij spelen ook veilig spelen. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.

 • Voorzieningen

  * Volledig voorzien van afrastering
  * Meest recente veiligheidseisen
  * Toiletten
  * Babyroom en invalidentoilet
  * Altijd toezicht aanwezig
  * Uitstekend voor picknick
  * Overdekte terras bij slecht weer

 • Adres

  Rembrandt Van Rijnstraat 5
  5753 BE Deurne
  Telefoon: 0493 320171
  despeuldries@hotmail.com
  www.speeltuindespeuldries.nl